Hoe maak ik foto's en video's?

Gebruik de Capture-knop van je camera om een ​​foto of video te maken.

MAAK EEN FOTO
Druk kort op de knop Capture en laat deze los om een ​​foto te maken en de afbeelding op te slaan in de galerij van uw camera

NEEM EEN VIDEO OP
Druk lang op de Capture-knop om een ​​video-opname te starten; laat de Capture-knop los tijdens het maken van je video. Om de opname te beëindigen, drukt u nogmaals op de Capture-knop en laat hem weer los. Je video wordt automatisch opgeslagen in de galerij van de camera.