Zal de Seek Shot het radiometrische beeld leveren in de gegevens die via WiFi worden verzonden?

Radiometrische gegevens worden via wifi aan de mobiele app doorgegeven. Dit maakt voortdurende analyse mogelijk met behulp van de app op uw mobiele apparaat. Merk op dat onbewerkte radiometrische gegevens niet kunnen worden geëxporteerd vanuit het Shot-apparaat of de Seekview mobiele app, maar dat afbeeldingen met markeringen en gegevenspunten die op het apparaat of in de app zijn gemaakt, kunnen worden geëxporteerd als platte afbeeldingen (via een USB-verbinding) of PDF's ( app-rapportgenerator gebruiken).