Hoe upload ik afbeeldingen van mijn Shot-camera naar de SeekView-app?

Zorg ervoor dat je een wifi-verbinding hebt zoals hierboven beschreven

1. Selecteer Bibliotheek in de menuselectie in de linkerbovenhoek van het app-scherm
2. Eenmaal in de bibliotheek, verschijnt er nu een uploadpictogram in de rechterbovenhoek van de app-display. Tik op deze knop en alle afbeeldingen die zijn opgeslagen op de Shot-camera moeten worden geüpload naar de app (mobiel apparaat) voor verdere beoordeling en analyse.