What does the WiFi feature do?

Met een WiFi-verbinding van het Seek Shot-apparaat naar de SeeView-app kunt u:

1. Live-stream een ​​thermisch / zichtbaar / fusiebeeld van de Zoekschot naar uw mobiele apparaat

2. Afstandsbediening om de LUT's te wijzigen en de weergavemodus op het Zoekafbeeldingsapparaat vanuit de Seekview-app

3. Leg beelden op afstand vast in het Zoekschot van de Seekview-app

4. Upload de foto's die zijn gemaakt met de Zoekactie naar de Seekview-app voor verdere analyse