Hoe krijg ik gemaakte afbeeldingen van het apparaat?

De primaire manier is om de Seek Shot via een USB-kabel op een pc of Mac aan te sluiten en OK te selecteren wanneer een dialoogvenster verschijnt met de vraag om verbinding te maken met USB. Vervolgens moet de Seek Shot verschijnen als een aangesloten schijf met een fotomap en een videomap, en naar behoefte afbeeldingen en video's kopiëren.

De secundaire methode is om afbeeldingen van de Shot-serie naar de SeekView-app te uploaden (naar een mobiel apparaat) en daar vanaf te transfereren.

Opmerking: onbewerkte thermische of radiometrische gegevens zijn niet beschikbaar op afbeeldingen die van het apparaat of de app zijn getrokken. Alle afbeeldingen zijn "vlakke schermafbeeldingen" van elke thermische analyse die op het apparaat of in de Seekview-app is uitgevoerd.