Inschakelen USB-instellingen op Sommige Xperia Devices

We hebben feedback ontvangen van sommige van onze klanten dat sommige Xperia-apparaten mogelijk bepaalde functies moeten inschakelen via apparaatinstellingen om hun imagers te verbinden en te laten draaien.

Als u een Xperia-apparaat heeft dat niet succesvol met uw beeldmaker verbindt, kunt u het volgende proberen:

1. Ga naar apparaatinstellingen en selecteer Xperia Connectivity
  2. Druk op "Detect USB Device"
  3. Als "Detect USB Device" niet beschikbaar is onder de iconen, bewerk de lijst en voeg het icoon toe aan de lijst en voltooi de bovenstaande stappen.