Foto's en video maken

Als u een foto of video wilt maken van de thermische afbeelding die u kijkt terwijl u in de cameramodus wilt, wilt u de grote ronde knop onderaan het scherm (of de zijde als uw telefoon horizontaal is). Schuif heen en weer over het pictogram om te schakelen tussen camera en video modus.

Eventuele afbeeldingen of video's die u opneemt, kunnen worden beoordeeld door een bezoek te brengen aan de mediagalerij, die u kunt openen door op de knop () te klikken, links onderaan het pictogram van de camera. Uw afbeeldingen worden ook opgeslagen op de oorspronkelijke camerarol van het mobiele apparaat en in een album genaamd "Zoek thermisch".