Hoe kan ik de kleur wijzigen?

De Seek Thermal app biedt een breed scala van kleuren voor de weergave van uw warmtebeelden.

Voor toegang tot deze instellingen te bezoeken het scherm Thermal Modes-instellingen (bereikbaar via het pictogram in de rechterbenedenhoek van de belangrijkste app scherm te tikken). Terwijl er op zoek naar het kleurenpalet knop in de linkerbovenhoek.

U kunt ook toegang tot deze instelling van de belangrijkste scherm Instellingen (terwijl de camera is aangesloten) onder Kleurenpalet.