Hoe verander ik de watermerken op afbeeldingen?

Standaard zal de zoekterm appel een watermerk van het Seek-logo aanbrengen op de hoek van eventuele thermische beelden die u opneemt. Er zijn ook opties om de datum / tijd van uw afbeelding en uw locatie in te vullen. Al drie deze watermerken kunnen worden geactiveerd of uitgeschakeld door het gedeelte Beeldvoorkeuren in de appinstellingen te bezoeken.

Tik gewoon op de knop 'Gear' in de rechterbenedenhoek om de instellingen te openen en ga vervolgens naar Beeldvoorkeuren> Afbeelding & Video> Watermerken.