De Media Gallery beheren

Alle foto's of video's die u opneemt met de Search Thermal app wordt automatisch opgeslagen in de mediagalerij binnen de app die toegankelijk is door te tikken op het pictogram dat zich bevindt onder de capture-knop in de linker benedenhoek van het scherm, evenals de camerarol van uw toestel.

Android-gebruikers hebben de mogelijkheid om foto's of video's uit de Search Thermal Media Gallery te verwijderen, die ze op hun beurt verwijderen uit de camera's van de camera.

IOS-gebruikers kunnen beelden van de Media Gallery bekijken en delen, maar als u inhoud wilt verwijderen, moet u dit doen via de native iOS Camera Roll (in de iOS Camera app) of de iOS Photos app.