Wat is thermische beeldvormingstechnologie?

Kortom, thermische beeldvorming is het proces van het gebruik van de temperatuur van een object om een ​​afbeelding te produceren. Thermische beeldvormers werken door het detecteren en meten van de hoeveelheid infraroodstraling die wordt uitgezonden en gereflecteerd door objecten of personen om de temperatuur visueel te laten zien. Een thermische camera maakt gebruik van een apparaat dat bekend staat als een microbolometer om deze energie net buiten het bereik van zichtbaar licht op te halen en het terug te voeren naar de viewer als een duidelijk gedefinieerde afbeelding.