Reveal FirePRO Veel gestelde vragen

V: Wat is thermische beeldvormingstechnologie?

A: Kortom, thermische beeldvorming is het proces van het gebruik van de temperatuur van een object om een ​​afbeelding te produceren. Thermische beeldvormers werken door het detecteren en meten van de hoeveelheid infraroodstraling die wordt uitgezonden en gereflecteerd door objecten of personen om de temperatuur visueel te laten zien. Een thermische camera maakt gebruik van een apparaat dat bekend staat als een microbolometer om deze energie net buiten het bereik van zichtbaar licht op te halen en het terug te voeren naar de viewer als een duidelijk gedefinieerde afbeelding.

V: Wat zijn "Heat Signatures"?

A: In de eenvoudigste termen is een warmte handtekening de zichtbare representatie van de buitentemperatuur van een object of persoon.

V: Wat is dat klikgeluid?

A: Het hoeft je geen zorgen te maken, dit is gewoon het geluid dat je camera maakt, terwijl je het verschilt tussen verschillende gezichtsvelden. Het geluid dat u hoort, is de camera gericht en kalibreert het beeld om de hoogste resolutie mogelijk te maken.

V: Wat is de veilige bedrijfstemperatuur van de apparaten?

A: TBD*

V: Wat is mijn detectiebereik van mijn apparaten?

A: Uw TIC kan temperaturen opsporen tussen -40 ° F en 1022 ° F.

V: Is het apparaat waterdicht?

A: Het toestel heeft een IP67-behuizing, wat betekent dat het is gecertificeerd om stofdeeltjes en waterdompeling te weerstaan, maar alleen voor een bepaalde hoeveelheid tijd op een maximale diepte van 3,3ft. Zorg ervoor dat de rubberen achterdeur volledig gesloten en verzegeld is voordat u verder gaat om de kans op water in uw TIC te minimaliseren.

V: Kan ik het monteren of dragen?

A: Ja. Alle Reveal-apparaten zijn ontworpen om gemakkelijk te bevestigen of verbonden te zijn met standaard gereedschapsgordels en kleding.

V: Hoe heb ik toegang tot / wijzigen van taal op mijn apparaat?

A: Wanneer u de TIC voor het eerst instelt, wordt u gevraagd een taal van uw keuze te selecteren voor het bekijken van informatie. Als u het te allen tijde wilt wijzigen, kunt u ook naar Menu> Apparaat> Talen, of u kunt het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen en worden terugverwezen naar de taalkeuzespagina.

V: Hoe krijg ik toegang tot het menu?

A: Een uniek verschil van alle andere modellen in de serie is dat de CENTER knop niet op het menu staat. Je zou jezelf kunnen vragen is er zelfs een menu? Het antwoord is natuurlijk ja. Om toegang te krijgen tot het menu, druk tegelijkertijd zowel op de LINKS- als RECHTS-toets en houd deze gedurende minstens een seconde ingedrukt. U wordt dan doorgestuurd naar het menuscherm.

V: Wat zijn de 3 modi voor?

A:

- Brandweergave toont een afbeelding in tinten van zwart en grijs, die helder sinaasappel / rood worden wanneer er extreme temperaturen aanwezig zijn. Deze modus is speciaal ontworpen voor het lokaliseren van hotspots in vuur tijdens 360 size-ups en Overhaul.

-Survey is een monochromatisch filter van verschillende tinten blauw die wit worden om warmer gebieden. Deze modus is optimaal om te helpen bij het opsporen van personeel en slachtoffers tijdens het zoeken en redden.

-Color is de standaardmodus voor dit apparaat, maar wordt zelden gebruikt in het veld en is alleen aanwezig om thermische beeldvorming aan derden te waarderen.

Boven: Verschillende filters voor verschillende toepassingen

V: Hoe werk ik de zaklamp?

A: De zaklampfunctie kan op uw TIC worden geregeld door op de RIGHT-toets aan de zijkant van de camera te drukken. Als u 4 keer op de knop drukt, wordt u door de 'High' 'Low' 'Strobe' en 'off' opties ingeschakeld. Strobe is een nieuwe functie die alleen de Reveal FirePro heeft, die is ontworpen om mensen te helpen die hulp nodig hebben tijdens een ramp. Uw instellingen voor de zaklamp kunnen worden gewijzigd door naar Menu> Apparaat> Zaklamp te gaan, waar u de helderheid van de zaklamp kunt kalibreren in de hoge en lage instellingen en kies of u de strobe-optie wilt in- of uitschakelen.

V: Hoe kan ik de temperatuurkleurbalk inschakelen / uitschakelen?

A: Als u op de knop CENTER drukt, ziet u verschillende pictogrammen die onderaan en bovenaan uw scherm verschijnen. De eerste is een temperatuurbereik die helpt om kleuren aan te geven met numerieke waarden die overeenkomen met de kleuren die u ziet. De tweede is een lezing in een grijze doos die temperatuurdata weergeeft van wat het gereedschap ook wordt gecentreerd, samen met een pictogram dat de huidige batterij toont. Om deze functies te draaien tussen 'aan' en 'uit', druk twee keer op de CENTER knop.

V: Hoe maak ik een foto?

A: Om een ​​foto te maken, focuseer de middelste sleutel over wat u ook moet schieten en druk op de RIGHT toets om vast te leggen. De camera zal het frame bevriezen en een witte rand vormen rond de afbeelding die u zojuist hebt gemaakt. U kunt de foto's beoordelen of verwijderen door de snelle start van het menu te starten en terug te keren naar de galerij.

V: Hoe download ik afbeeldingen?

A: Als u een afbeelding wilt downloaden, verwijder u de rubberen achterdeur vanaf het einde van het apparaat en steek uw meegeleverde USB-kabel van uw computer in de TIC. Altijd onthouden om een ​​on-screen uitwerpen of uit te schakelen op uw computer voordat u de USB-kabel loskoppelt om corruptie van de SD-geheugenkaart te voorkomen. Als u een Windows of MacBook gebruikt, wordt u automatisch gevraagd om al uw foto's te importeren. De foto's worden gemaakt in een standaard. PNG-formaat en kunnen gemakkelijk worden bewerkt, geannoteerd en in documenten ingevoegd.

V: Hoe lang duurt de batterij?

A: Reveal FirePro biedt maximaal 3,5 uur beeldtijd met een volledige lading. Het is aan te bevelen dat uw batterij minstens 40% bedraagt ​​om optimale prestaties te behalen.

V: Hoe ver weg kan ik de Reveal FirePRO gebruiken?

A: Met de 320x240 thermische sensor kan de Reveal FirePRO op 1800 meter een menselijk of menselijk object opsporen.

V: Wat is een snel frame?

A: FastFrame, (FF) is een geavanceerde beeldsnelheid die wordt weergegeven op de Reveal FirePRO, die groter is dan 15 Hz, waardoor de beeldbeweging naadloos lijkt. Hoe sneller de FPS, hoe minder choppiness je afbeelding zal hebben. Aangezien deze apparaten beelden zo snel kunnen verwerken, zijn ze onderworpen aan exportvoorschriften van de Amerikaanse EAR en kunnen ze niet beschikbaar zijn voor verzending naar regionale beperkingen.

V: Hoe zet ik de watermerken uit?

A: Een die u hebt ingedrukt en de linker en rechter knoppen in elkaar houden om naar het menuscherm te worden doorgestuurd, scroll naar beneden en selecteer de werkbalk 'Apparaat'. Hier heeft u de mogelijkheid om diverse instellingen, waaronder watermerken, te beheren. Druk tweemaal op de CENTER knop om ze 'aan' of 'uit te schakelen'.