Aanpassen Display Brightness

Afhankelijk van waar en wanneer u gebruik maakt van uw Reveal Imager kunt u de helderheid van het scherm aan te passen.

De standaardinstelling voor uw Reveal is de helderheid van 90%. Het niveau kan worden ingesteld op ieder niveau tussen 10% en 100%. We kunnen gaan onder de 10%, maar dan zou je niet in staat zijn om het te zien!

Om deze instellingen aan te passen moet u de optie Display in INSTELLINGEN te lokaliseren. U kunt deze vinden door te navigeren in het menu om apparaat en vervolgens op POWER.