Wat is Thermal Imaging Technology?

Kortom, het is de techniek van het gebruik van de warmte die ten doel een zichtbaar beeld van het te produceren.

Alle objecten stralen warmte (infrarood-energie). De energie heeft wordt uitgestoten wordt een heet "warmte handtekening." Hoe warmer bezwaar is, de meer infrarood energie die het uitzendt. Een warmtebeeldcamera Detecteert deed energie, evenals de verschillen in energie tussen objecten, en zet deze om elektronische afbeelding.

Warmtebeeldcamera heeft geen licht nodig om aanwezig te zijn, en is niet afhankelijk van het omgevingslicht. Dit bedeutet, dass in tegenstelling tot de night vision technologie, kan het werken in volledige duisternis en kan zien door rook, mist en nevel.

Met behulp van een warmtebeeldcamera apparaat kan de gebruiker verschillen in de hitte te zien om objecten beter te identificeren wanneer de natuurlijke visie kan niet. Warmte kan niet verbergen, zelfs in het donker.