Inschakelen USB-instellingen op Sommige Xperia Devices

We hebben geleerd van sommige klanten Dat sommige Xperia apparaten die kunnen aansluiten op en ren naar Compact imager Seek kan nodig zijn om bepaalde functies ingeschakeld via de instellingen van het apparaat hebben.

Als u een Xperia apparaat dat niet met succes een verbinding met een compacte imager wilt u misschien het volgende te proberen.

• Bezoek INSTELLINGEN apparaat en selecteer Xperia Connectiviteit
  • Druk op "Detect USB Device"

Als "Detect USB Device" is niet beschikbaar onder de iconen, bewerkt u de lijst en voeg het pictogram om de lijst. Vul dan de bovenstaande stappen.