Product Beschikbaarheid

De Seek Compact beelden voor iOS en Android zijn momenteel beschikbaar in de VS, Canada, en selecteer de Europese landen. De Seek Reveal is momenteel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Lees de volgende informatie over hoe om te kopen Seek producten.

In de V.S:
Amerikaanse klanten kunnen kopen Compact Seek and Seek Reveal direct van de Seek online winkel (obtain.thermal.com), evenals door Amazon.com, veel Home Depot winkels en een breed scala aan kleinere elektronica of hardware retailers. U kunt onze Store Locator te gebruiken om uit te vinden welke winkels onze warmtebeeldcamera's uit te voeren, maar we raden u toch vooraf bellen op voorraad te controleren.

In Canada:
Canadese klanten zijn momenteel niet in staat om te kopen Seek Compact of Seek Reveal direct van Seek Thermal, maar er zijn een aantal van de Canadese retailers die op dit moment te verkopen Seek Compact. Seek Reveal moet binnenkort beschikbaar zijn. U kunt vinden Seek Compact op Amazon.ca, NewEgg.ca, Home Hardware, en een verscheidenheid aan kleinere elektronica of hardware retailers.

Nu verkrijgbaar in geselecteerde Europese landen:
Seek Thermal niet verkopen of het schip aan individuele klanten in Europa, maar de klanten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Nederland kan kopen zoeken Compact rechtstreeks via hun lokale Amazon sites. Seek Reveal is nog niet beschikbaar in Europa, maar het streven team werkt aan het.

Rest van de wereld:
Seek producten zijn niet beschikbaar voor aankoop of de levering buiten de hierboven genoemde gebieden. We zijn bezig om de beschikbaarheid zo snel mogelijk uit te breiden.

Houd in gedachten dat als je een imager voor gebruik te kopen in een niet-ondersteunde regio vindt u niet in aanmerking voor garantie bescherming.