Foto's maken en video

Terwijl de belangrijkste warmtebeeldcamera wordt weergegeven, kunnen gebruikers stilstaande foto's of video's.

Camera controles bevinden zich aan de onderkant van het scherm. De middelste knop start de opname, en de aangrenzende knoppen kunt u kiezen tussen foto's of video's.

Wanneer de camera is ingesteld om foto's, zal de middelste knop verschijnen als een rolluik. Wanneer de camera is ingesteld op video, zal de middelste knop veranderen in een rode knop, en moet een tweede keer om de opname te stoppen om te worden gedrukt.