Galaxy S5 Running 5.1.1

We hebben ontdekt dat veel Samsung Galaxy S5 apparaten die draaien op een onlangs uitgebrachte update naar Android 5.1.1 ervaren app crasht wanneer u probeert te starten Seek Thermal.

Na onderzoek van de kwestie hebben we ontdekt dat er een bug op de Android elkaar in hoe ze toestemming om toegang te krijgen tot de USB verleent.

Gezien het feit dat de fout is gerelateerd aan een bug op de Android kant, wij zijn niet in staat om het probleem op te lossen met een app-update.

We blijven de situatie volgen, maar in de tussentijd is de enige oplossing voor de S5 gebruikers ervaren dit probleem is om te proberen om handmatig te upgraden of downgraden hun Android-versies.