Instelling Helderheid Zaklamp

De Seek Reveal zaklamp kan worden ingesteld op één-twee niveaus van helderheid. Door op de knop zaklamp de eerste keer bezig het hoge niveau. Als u op een tweede keer beroep gedaan op de lage stand. Drukken het een derde keer schakelt de zaklamp.

Om de helderheid aan te passen niveaus dan de hoofd instellingen scherm onder MENU en selecteer zaklamp.

Zal het volgende scherm menu-opties voor hoge en lage niveaus van helderheid bieden.

De zaklamp zal zijn op en om de door u kunt de helderheid niveau te zien als je de instellingen aanpassen. Zodra de instellingen zijn waar u willen dat ze gewoon op EXIT.