Het opladen van de Seek Reveal

Seek Reveal foto's kunnen worden opgeladen met behulp van de microUSB-kabel. Gewoon de stekker van de kabel in de microUSB-poort ligt onder het rubber klepje aan de achterkant van het apparaat.

Seek Thermal raadt het opladen van uw Reveal met een USB-adapter muur. Als alternatief kan de kabel worden aangesloten op een USB-poort van een computer, en uw Reveal zal laden zij het langzamer. Wanneer de thermische camera is uitgeschakeld, wordt het opladen scherm Battery DIE.