Kan ik de Compact met een drone?

We begrijpen dat sommige gebruikers zijn geïnteresseerd in het gebruik Seek Compact imagers met onbemande vliegtuigen (UAV's) of drones.

Terwijl we hebben bevestigd dat dit mogelijk is, moeten wij u eraan herinneren dat het instellen van de lokale aanwezigheid van een smartphone is aangesloten op de imager zal vergen. Als dit wordt bereikt de gebruiker moet dan een oplossing die het mogelijk maakt voor de afstandsbediening van de smartphone of korte afstand delen van het scherm te vinden.

We hebben feedback van gebruikers dat succes in deze opstellingen bevestigen ontvangen, maar we hebben geen details over hoe het te bereiken.