Reveal Device Registration

De sleutel tot het ontsluiten van uw product voordelen begint met Registratie. Registratie is snel en gemakkelijk - en biedt de volgende voordelen:

• Haal het meeste uit uw garantie en ontvang productondersteuning waarschuwingen.
  • Het registreren van uw product met Seek Thermal zal in aanmerking komen voor een automatische 1 extra jaar verlengde garantie creëren van een totaal van 2 jaar met dezelfde garantievoorwaarden te maken.
  • Vereenvoudigde firmware en software-upgrades - in een tijdig, geduwd om u via e-mail.
  • Technisch ondersteunend personeel zal up-to-date ownership gegevens - bespaart u tijd en maakt het makkelijker om je probleem op te lossen.
  • U kunt belangrijke informatie en snelle toegang tot de Seek Gemeenschap.
  • Eerste toegang sneak peek en aanbiedingen, coupons en andere informatie.
  • Wij zoeken uw input Bij het zoeken naar het product feedback, ideeën roadmap, en de nieuwe feature sets.

LET OP: Wij doen niet - en zullen niet - verkopen geen persoonlijke gegevens aan derden.

Ga naar www.thermal.com/product-registration~~V in je internetbrowser om te registreren uw Reveal. Zodra uw Reveal is geregistreerd, Seek Thermal ontvangt u een bevestiging van de inschrijving te sturen.