Veranderende Kleur Filters op de Reveal

Er zijn een aantal filters of kleurenpaletten (LUT) u kunt toepassen op de afbeelding inkleuren. Na FILTERS selecteren via de knop LINKS, druk de knop LINKS of RECHTS totdat het gewenste beeld inkleuring wordt weergegeven, selecteert u deze vervolgens via de middelste knop.

Filters persoonlijke voorkeur van de gebruiker en gebaseerd op objecten warmte afgevende. Voel je vrij om rond te spelen en aan te passen aan uw voorkeuren.

Beschikbare opties:

• ijzer
  • glorie
  • Tyrian
  • wit
  • zwart
  • gloed
  • koel