Beschikbaarheid

Seek Reveal imagers are momenteel beschikbaar in de VS, Canada, en selecteer de Europese landen. Gelieve de volgende informatie met betrekking tot het aanschaffen Seek producten.

In de Verenigde Staten:
Amerikaanse klanten kunnen de aankoop van de Reveal, RevealXR en RevealXR FastFrame, Direct vanuit de Seek online winkel (thermal.com/shop), evenals een verscheidenheid aan --Andere retailers. De Reveal standaard, evenals de RevealXR, zal beschikbaar zijn vanaf Amazon en vele kleinere online retailers.

In Canada:
Canadese klanten zijn niet betrouwbaar Momenteel kopen rechtstreeks van Seek Thermal doel er een verscheidenheid van de Canadese retailers om uit te kiezen. U kunt onze producten bij Amazon.ca, NewEgg.ca, Home Hardware, en een verscheidenheid aan kleinere elektronica of hardware retailers.

Nu verkrijgbaar in geselecteerde Europese landen:
Seek Thermal Niet in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje verkopen of schip naar individuele klanten in Europa, willen klanten, en Italië kunnen lokale Direct kopen via Amazon sites en hun Sommige kleinere retailers.

Rest van de Wereld:
Seek producten zijn niet beschikbaar voor aankoop of de levering buiten de hierboven genoemde gebieden. We zijn bezig om de beschikbaarheid uit te breiden zo snel mogelijk.

Houd er rekening mee dat als u een imager voor gebruik te kopen in een niet-ondersteunde gebied mag u niet in aanmerking komt voor garantie bescherming zijn.