Inleiding tot Seek Reveal

Gebouwd voor de realiteit van werk en spel, de Seek Reveal geavanceerde handheld warmtebeeldcamera combineert thermografie inzicht en een high-performance 300 Lumen LED-licht in een duurzaam apparaat. Met een detecteerbaar energie van -40 ° tot 626 ° F (-40 ° tot 330 ° C), Reveal kunt u lokaliseren en meten van specifieke bronnen van warmte-en-verliesrekening hitte tot 500 voet weg, op slechts een druk op een knop.

Of u nu een loodgieter op zoek naar een klomp, een elektricien controleren op een hotspot, de huiseigenaar op zoek naar rust, of de jager of het ophalen van nding spel, Seek Onthul levert de thermische inzicht en verlichting die u nodig hebt om nd, x, en zich veilig voelen sneller.

• Bekijk meer, en meer van weet dat de palm van je hand. Met zijn ergonomische grip en gebogen scherm, Reveal kunt u zich concentreren op wat voor u-zonder verlies van helder zicht van wat er om je heen.
  • State-of-the-art technologie, taai genoeg voor de gereedschapskist. Het leven kan krijgen behoorlijk smerig, dus Seek Reveal kan ook. U kunt rekenen op zijn robuuste, rubberen behuizing en intuïtieve bediening om te gaan en te werken waar je doe-het maakt niet uit welke voorwaarden je gezicht.
  • Zie door het donker. Licht optioneel. Onthullen de geavanceerde infrarood-technologie kun je zien wat thermische beelden, zelfs in de donkerste nacht. Dit apparaat is niet afhankelijk van enig omgevingslicht voor zichtbaarheid. En als je het nodig hebt, Reveal krachtige 300 lumen LED-licht zorgt ervoor dat u precies weet wat er die er zijn.
  • Gebruik Openbaar aan uw voordeel. Reveal's aanpasbare instellingen kunt u kiezen uit tientallen voorkeuren, waaronder beeldinstellingen, lichtniveaus, stroomverbruik, en nog veel meer.
  • Store, overdracht, en deel uw foto's: Reveal maakt het eenvoudig. Onthullen de geïntegreerde USB-aansluiting Hiermee kunt u de thermische beelden die u direct vast te leggen snel en gemakkelijk overbrengen naar uw computer. Houd een overzicht van uw ontdekkingen, en deel ze met de wereld.