Thermische + Alignment Instellingen

We begrijpen dat de afstemming en de zoom van de thermische camera en de inheemse camera Thermische + (Thermal Plus) kan een probleem zijn. Om te helpen met dit hebben we een functie toegevoegd, zodat u zelfstandig manipuleren van de standaard afbeelding om de thermische één wedstrijd.

Om de bediening te ontgrendelen gewoon dubbele tik op de standaard afbeelding terwijl Thermal + actief is. Dan zul je in staat zijn om knijpen / zoom / sleep de standaard afbeelding van uw voorkeur. Zodra je het hebt waar u wilt kunt u dubbel tikken weer en vergrendel de instelling in. Het moet onthouden wanneer je de app gebruiken na dat.