Werkt het met Android tablets?

Seek camera's zijn niet getest tegen elke Android-tablets op dit moment. Als een tablet draait Android 4.3 of nieuwer, heeft een native achteruitrijcamera en een microUSB-poort, moet het in staat zijn om de Seek Thermal app van Google downloaden en installeren Play.

De andere Android-eisen hier geschetst nog steeds van toepassing. Houdt u er rekening mee dat de camera en de app is bedoeld voor gebruik aangesloten op een apparaat met een native lay-out die verticaal (staand in plaats van landschap) met een poort die zich aan de onderkant van het apparaat. Als het apparaat een landschap geaardheid, of als de haven is gelegen langs één van de lange zijden, dit kan leiden tot een rotatie van het thermische beeld of een app controles zijn niet in de lijn. De Seek team evalueert opties voor de ontwikkeling van een versie van de Seek-app voor tablets.