Werkt het met iPads?

Terwijl de app niet is geoptimaliseerd voor het grotere formaat scherm van tablet-apparaten, zal de camera en de app werken prima op een iPad met een bliksem-poort en 7.0 of nieuwer.

Wat we bedoelen met "niet geoptimaliseerd" is dat net als veel iOS-apps die zijn ontworpen voor de iPhone, zal de app de mogelijkheid om de iPhone te zoomen bemeten display om het scherm te vullen bieden.

Let op: als u zoekt naar Seek Thermal van de iPad App Store-app, de standaard zoekmachine filters beperken resultaten aan "iPad Apps" alleen. Omdat de app is gecodeerd voor de iPhone zal het niet komen opdagen, totdat u dat filter "iPhone Apps" te schakelen.

Seek Thermal voor iOS