Inleiding tot Seek Compact

De Seek Compact warmtebeeldcamera's zijn er in twee modellen, en elk is beschikbaar voor iOS en Android BEIDE. Beide modellen zijn voorzien van instelbare focus en kan temperaturen variërend van -40C helemaal tot 330C detecteren of -40F tot 626F.

De Seek Compact imager kan de gebruiker zien verschillen in warmte om objecten beter te identificeren wanneer de natuurlijke visie kan niet. Warmte kan niet verbergen, zelfs in het donker. Met de Seek Compact imager aangesloten op uw compatibele mobiele apparaat, kunt u zien verwarmen ook. Gewoon downloaden van de companion app uit de Apple of Google Play app stores, plug in je camera en je bent klaar om het onzichtbare te zien zijn.

Wanneer u de app te starten zult u een paar handige tip schermen om u een idee waar alles is te zien. Het menu INSTELLINGEN is in de linkerbovenhoek, Thermal + is op de bovenste rechts, de media galerie is linksonder, Thermal Modi opties zijn op het lagere recht, en al uw camera controles zijn langs de bodem-centrum.

Om een foto of video van het thermische beeld u bekijkt eenvoudig de camera modus die u wilt nemen en tik op de grote ronde knop aan de onderkant van het scherm (of aan de zijkant als uw telefoon is horizontaal).

Afbeeldingen of video's die u kan worden beoordeeld door een bezoek aan de galerie medium, dat kan worden geraadpleegd via de knop naast het pictogram fotocamera. Uw beelden worden ook opgeslagen voor de inheemse filmrol van het mobiele apparaat.

Voor sommige geavanceerde foto opties die u kunt inschakelen Thermische + (het symbool + in de bovenhoek) en schuif heen en weer tussen de standaard weergave en thermische uitzicht. + Thermische beelden kan zelfs worden later in swipe-modus van de app gemiddelde galerij beoordeeld,.

Bij het controleren van de temperatuur is wat u na, gewoon overschakelen naar een andere thermische modus via de knop naast het pictogram videocamera.

Terwijl daar kunt u ook op het kleurenpalet om het kleurenschema van uw warmtebeelden te veranderen.