Thermische Modes

De Seek Thermal app heeft vier thermische modi om uw thermische beeldvorming behoeften te voldoen.

• Normaal - Regelmatige thermische beelden kunnen worden bekeken en opgenomen (dit is de standaard modus).
  • Spot - Gemiddelde temperatuur rond de middenstip wordt weergegeven.
  • High / Low - indicatoren zal worden getoond op de hoogste en laagste temperatuur, samen met hun temperaturen.
  • Drempel - De geselecteerde temperatuur en het pand zal worden gemarkeerd. Tik indicator naar de modus en de temperatuur te veranderen.

Terwijl in de thermische modi selectiescherm kunt u ook het kleurenpalet te veranderen uw afbeeldingen worden weergegeven in.