Kan ik sluit deze aan op een computer?

Alle Seek camera's momenteel een verbinding met een Android of iOS-applicatie nodig. Misschien is de aansluiting op een virtuele omgeving, maar zoekt test niet tegen deze scenario.

Later dit jaar Seek zal de lancering van een ontwikkelaars programma dat kan onder meer ontwikkelaar SDK's voor gebruik op een verscheidenheid van platforms. Als u geïnteresseerd bent in de kennisgeving zijn wanneer het programma start kunt u zich aanmelden-up op thermal.com/developers.