Hoe kan ik de watermerken op de beelden te veranderen?

Standaard is de Seek Thermal app zal een watermerk van de Seek-logo toe te passen op de hoek van elke thermische gemaakte foto's.

Er zijn ook opties om de datum / tijd van uw afbeelding evenals uw locatie bevatten. Alle drie van deze watermerken kan worden in- of uitgeschakeld door een bezoek aan de sectie Image voorkeuren binnen de app instellingen.

Tikt u gewoon op de "hamburger stack" (triple hash) knop in de linkerbovenhoek naar Instellingen onthullen en ga dan naar Afbeelding Voorkeuren> watermerken.