Het beheer van de media gallery

Geen foto's of video's die u met de SeeK Thermal app wordt automatisch opgeslagen aan de media galerij binnen de app (bereikbaar via het pictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm te tikken), alsmede op filmrol van uw apparaat.

Android-gebruikers hebben de mogelijkheid om foto's of video's van binnen de SeeK Thermal Media Gallery, die op zijn beurt verwijdert ze van filmrol van uw apparaat verwijderen.

iOS-gebruikers kunnen bekijken en delen van foto's vanuit de Media Gallery, maar als u wilt verwijderen als je moet het doen van de inheemse iOS camera roll (in de iOS Camera app) of de iOS Foto's-app.