Wat Is Thermal Imaging Technology?

Kortom, het is de techniek van het gebruik van de warmte uit gegeven Beheerder van een doel een zichtbaar beeld van het te produceren.

Alle objecten stralen warmte (infrarood-energie). De energie die Dat is de zogenaamde "warmte handtekening." Hoe warmer een object, hoe meer infraroodenergie zendt. De warmtebeeldcamera detecteert que energie, evenals de verschillen in energie tussen objecten, en zet het om in een elektronisch beeld.

Warmtebeeldcamera heeft geen licht nodig om aanwezig te zijn, en het is niet afhankelijk van het omgevingslicht. Dit betekent que tegenstelling nachtzicht-technologie, kan het werk in volledige duisternis en kan door rook, mist en nevel te zien.

Met behulp van een warmtebeeldcamera apparaat kan de gebruiker verschillen in warmte zien objecten beter te identificeren wanneer de natuurlijke visie kan niet. Warmte kan niet verbergen, zelfs in het donker.