Android Vereisten

Met alle combinaties van apparaat modellen en software variaties, bevestigt compatibiliteit apparaat kan een ontmoedigende taak zijn. Er zijn een handvol van de belangrijkste eisen die uw apparaat moet voldoen om te lopen de Seek thermische camera en de bijbehorende app.

Android

• Android-versie 4.3.x of nieuwer - Als uw telefoon is het runnen van een latere versie van Jelly Bean, of een versie van Kit Kat, moet je de software wel goed. Onze ontwikkelaars hebben ook getest tegen de lolly met de Nexus 5 en Nexus 6, en de app heeft goed gepresteerd. Naarmate er meer apparaten worden opgewaardeerd naar Lollipop zullen we het testen verder uit te breiden.
  • Aangedreven USB On The Go - kan niet alle Android-apparaten USB-randapparatuur draaien. Als uw telefoon kunt aansluiten op een USB harde schijf moet in staat zijn om ondersteuning van de Seek thermische camera. Houd er rekening mee dat sommige Android-apparaten ondersteunen USB OTG, maar geen voeding geven aan de aangesloten randapparatuur. Als dit het geval u een speciale kabel die verbinding kan maken met een alternatieve energiebron nodig hebben. Voor meer informatie, klik hier.
  • Micro-USB-poort - De haven wordt gebruikt om je telefoon op te laden of te sluiten op een computer moet de kleine, platte zoek USB connector
  • Micro-USB-positie - Voor een optimaal gebruik van de bevestiging camera moet langs de onderkant van je Android-toestel zitten en wijzen weg van het scherm van uw telefoon. Als uw USB-poort aan de onderkant van de telefoon, en het bredere deel in lijn met de achterkant van uw telefoon, uw poort is compatibel. Als de poort wordt omgekeerd, of als het aan de zijkant van de telefoon, kunt u nog steeds in staat zijn om de camera te gebruiken met een micro-USB-verlengkabel of adapter.

Als u nog niet zeker bent, kunt u een kaartje en we zullen proberen om meer informatie te vinden.